10 Eylül 2014 Çarşamba

rengarenk bileklikler
































cici bot modelleri ツ









































japon style ♡♡





















Günlük Sırt Çantaları ♡













































Ağlayan Kek



MalzemelerKeki için:
  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı süt
  • 1,5 su bardağı un
  • Kabartma tozu
  • 1 çay bardağı kakao
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
Keki ıslatmak için:
  • 2 su bardağı süt
Üzeri için
  • 1 paket krem şanti
  • 1 kase kırılmış fındık (isteğe bağlı)
  • 1 paket çikolata sosu
 Hazırlanışı 

İlk olarak yumurta ve şeker iyice çırpılır. Kalan hamur malzemeleri ilave edilerek kek hamuru hazırlanır. Yaklaşık 28×28 boyutunda kare borcamda ya da yuvarlak borcam da kullanabilirsiniz. Yağlanmış fırın kabına hamur dökülürek 170C fırında pişirilir.
İlk sıcağı çıkan kek kürdan ile delinir  2 su bardağı süt üzerine gezdirilir.
Kek tamamen soğuduktan sonra üzerine hazırlamış olduğunuz krem şanti sürülür, Üzeri daha akışkan olsun isterseniz 2 paket kullanabilirsiniz. Son olarak bol çikolata sosu ile üzeri kaplanır. Çikolata sosunun da mutlaka soğumuş olması gereklidir. Birkaç saat dinlendirdikten sonra dilimleyerek servis yapılır. Afiyet olsun.